De Belgische samenleving in historische tellingen
Startpagina
Toelichting
Doelstelling en organisatie van de telling
Verwerking van de uitslagen
Bekendmaking van de uitslagen
Bronkritiek
Inhoud van de webtabellen
Begrippen
Uitslagen
per nijverheidstak
per ruimtelijke eenheid
Kaarten
Loading content, please wait..
Uitslagen
>
Uitslagen per nijverheidstak
 > 
Sector VOEDINGSNIJVERHEID: Uitslagen per subsector
 >  Subsector Fabricage van specifieke voedingsprodukten: Uitslagen per bedrijfsgroep
Nijverheidstelling 1896
- gegevens in oranje zijn aanklikbaar -
Subsector Fabricage van specifieke voedingsprodukten: Uitslagen per bedrijfsgroep
Azijnfabrieken
Beschuiten, biscuits (produktie van)
Chocolade (produktie van)
Cichoreifabrieken en -drogerijen
Deegwaren (produktie van)
Gebak, snoep (produktie van) [zie ook banketbakkerijen]
Gecondenseerde foeragekoeken (produktie van)
Hoestsiropen (produktie van)
Karamel (verpakkers) [huisarbeid voor rekening van snoepfabrikanten]
Kunstijs (produktie van), koelinrichtingen
Lijnkoeken (werkplaatsen voor het fijnmalen van)
Lijnzaadmolens, mosterdzaadmolens
Mais voor brouwerijen (werkplaatsen voor de bereiding van)
Margarine (produktie van)
Mosterd (produktie van)
Rijstpellerijen
Wijntappers
Zoutraffinaderijen
Zuigelingenmelk (fabrieken voor de bereiding van)
Algemeen totaal